Olemme Kouvolassa toimiva, moottoroituihin tuotteisiin erikoistunut maahantuonti- ja tukkumyyntiyritys. Tuoteryhmämme ovat markiisit, nosto-ovi- ja puomiautomatiikat sekä erilaiset aurinkosuojaus- ja pimennysratkaisut. Edustamistamme tuotteista löytyy ratkaisut kotitalouksille, yrityksille sekä julkiselle sektorille.

Tällä hetkellä edustamamme merkit ovat Motorline Professional sekä QMotion Advanced Shade Systems.

Motorline Professional
Motorline Professional -sarjan tuotteet perustuvat pitkään tuotekehitykseen sekä vahvaan osaamiseen niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin. Jatkuva kehitys ja Euroopan markkinoiden vaatimuksien tunnistaminen tuotteiden laadussa ovat avaintekijöitä tuotantoprosessissa. Laadukkaat tuotteet on suunniteltu helposti asennettaviksi, pitkäikäisiksi sekä huoltotarve minimoiden. Motorline Professionalissa yhdistyvätkin luotettavuus sekä kilpailukyky, parhaalla mahdollisella tavalla.

QMotion Advanced Shade Systems
QMotion hyödyntää alan johtavaa teknologiaa sekä varjostusratkaisuja jotka tukevat niin kotitalous-, julkisten- ja kaupallisten rakennusten tarpeita. Ratkaisut tuovat automatisoinnillaan modernia mukavuutta sekä tarjoavat energiatehokkuutta näyttävällä tavalla.

markiisi

MAAHANTUONTI