Tyylikkyyttä ja tehokkuutta julkisiin tiloihin

QMotion on erikoistunut tarjoamaan ikkunansuojausratkaisuita arkkitehdeille, suunnittelijoille sekä urakoitsijoille.

QMotion tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja toimisto-, opetus- ym. julkisten tilojen ikkunansuojaukseen. Ratkaisut täyttävät myös konferenssi-, kokous- ja näyttelytilojen esteettiset sekä toiminnalliset vaatimukset. Tuotteita voidaan käyttää myös valkokankaina tai suurina painettuina kuvaseininä.

Patentoitu langaton QMotion tekniikka tarjoaa uniikin ja hienostuneen ratkaisun automatisoituun ikkunansuojaukseen. QMotion valikoima kattaa materiaalit erilaisiin käyttökohteisiin ja vaatimuksiin. Olipa kyse aurinkosuojauksesta, näköesteestä tai pimennysratkaisusta.

QMotion tuotteissa on myös markkinoiden pisin käyttöaika yksillä paristoilla (jopa 5 vuotta). Lisävarusteena on saatavana myös matalajännitteinen virransyöttöjärjestelmä kohteisiin joissa paristokäyttö ei tule kysymykseen.

Tarvittaessa toimitamme käyttöönne tuotteiden täydelliset tekniset tiedot sekä CAD-piirustukset.

QMotion on alan johtava valmistaja langattomien ikkunasuojausratkaisujen osalta. Ikkunasuojaukset eivät vaadi ohjaus- eikä sähköjohdotuksia laisinkaan. Tämän johdosta käyttäjä voi itse asentaa moottoroidun ja älykkäällä ohjauksella varustetun ikkunasuojauksen ilman sähköasentajaa. Ensimmäistä kertaa saatavana on järjestelmä joka ei vaadi johdotuksia eikä niiden piilottamista rakenteisiin tai kotelointeihin.

QMotion ohjaimet on saatava valkoisena ja ne on suunniteltu helpoksi käyttöönottaa sekä ohjelmoida. Saatavana on myös kahdentyyppisiä ohjaimia, joko yksittäiselle kaihtimelle tai useammalle kaihtimelle. Muita ohjaintarvikkeita on myös saatavana kuten seinäteline johon kauko-ohjain kiinnittyy kätervästi voimakkaan magneetin avulla.

QMotion tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden ohjata vaikka koko talon järjestelmää älypuhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavana IOS ja Android -laitteisiin. Sovelluksella voidaan ryhmitellä kaihtimet vaikkapa huonekohtaisesti jolloin niiden ohjaus päätelaitteelta on helppoa ja monipuolista.

QMotion kaihtimet ovat lähes äänettömiä, joka varmistaa kahtimen käytön aikana esimerkiksisen ettei huoneessa keskustelu tai musiikin kuuntelu häiriinny. Äänetön toiminta luo käyttäjälle miellyttävän käyttökokemuksen eikä ylimääräistä mootttorista aiheutuvaa melua synny joka vetäisi huomiota puoleensa.

Kun kiinnikkeet ovat halutussa paikassa ja kaihdin on kiinnitetty niihin, on käyttöönotto helppo ja nopea. Seuraamalla mukana tulevia ohjeita, käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa. Ja kyllä, me jopa asensimme tehtaalla paristot puolestasi jotta pääset nauttimaan kaihtimestasi vieläkin nopeammin.

Kaihdin toimii tavallisilla alkali D-paristoilla. Kaihtimessa olevan erityisen tasapainotuksen ja jousituksen ansiosta paristojen käyttöikä on saatu hyvin pitkäksi, jopa 5 vuotta normaalikäytössä (n. 4 x pv). Itse paristot on sijoitettu kaihtimen runkoon siten, että niiden vaihto on helppoa eikä vaadi kaihtimen irroitusta.