Täysin langaton kaihdinratkaisu

QMotion on ratkaisu kun haluat kotiisi tyylikästä ja tehokasta ikkunansuojausta, langattomasti ja ilman sähköasentajaa. Moottoroitu toiminta ehkäisee vaaratilanteet lasten kanssa ja tuo helppoutta sekä mukavuutta arkeen. QMotion on ensimmäinen markkinoilla oleva tuote joka on täysin käyttäjän itse asennettavissa.

Kaihtimet toimivat moottoroidusti, lähes äänettömästi ja 100% langattomasti sekä huone-, kerros- tai ikkunakohtaisesti. Kaihtimia voi ohjata joko seinäpainikkeilla, kauko-ohjaimella tai QMotion sovelluksella mobiililaitteella (iOS / Android). Kaihtimia voidaan myös ajastaa toimimaan automaattisesti kotoa poissaollessa, jolloin energiatehokkuudesta huolehtii automatiikka. Ainutlaatuisen sisäänrakennetun tekniikkansa ansiosta, QMotion kaihtimissa on myös käsikäyttömahdollisuus, jonka avulla käyttäjä voi ohjata kaihtimen joko ennalta määrättyyn tasoon tai kokonaan kiinni tai auki.

Kangas on myös tehty vaihdettavaksi. Tämä helpottaa kankaan puhdistusta sekä luo uusia mahdollisuuksia erilaisille sisustusratkaisuille. Valinnanvaraa löytyy yli 600 eri väristä ja kuosista. Valikoimasta löytyy mm. selektiiviset sekä palosuojatut materiaalit, kukin eri käyttötarkoitukseen.

QMotion on alan johtava valmistaja langattomien ikkunasuojausratkaisujen osalta. Ikkunasuojaukset eivät vaadi ohjaus- eikä sähköjohdotuksia laisinkaan. Tämän johdosta käyttäjä voi itse asentaa moottoroidun ja älykkäällä ohjauksella varustetun ikkunasuojauksen ilman sähköasentajaa. Ensimmäistä kertaa saatavana on järjestelmä joka ei vaadi johdotuksia eikä niiden piilottamista rakenteisiin tai kotelointeihin.

QMotion ohjaimet on saatava valkoisena ja ne on suunniteltu helpoksi käyttöönottaa sekä ohjelmoida. Saatavana on myös kahdentyyppisiä ohjaimia, joko yksittäiselle kaihtimelle tai useammalle kaihtimelle. Muita ohjaintarvikkeita on myös saatavana kuten seinäteline johon kauko-ohjain kiinnittyy kätervästi voimakkaan magneetin avulla.

QMotion tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden ohjata vaikka koko talon järjestelmää älypuhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavana IOS ja Android -laitteisiin. Sovelluksella voidaan ryhmitellä kaihtimet vaikkapa huonekohtaisesti jolloin niiden ohjaus päätelaitteelta on helppoa ja monipuolista.

QMotion kaihtimet ovat lähes äänettömiä, joka varmistaa kahtimen käytön aikana esimerkiksisen ettei huoneessa keskustelu tai musiikin kuuntelu häiriinny. Äänetön toiminta luo käyttäjälle miellyttävän käyttökokemuksen eikä ylimääräistä mootttorista aiheutuvaa melua synny joka vetäisi huomiota puoleensa.

Kun kiinnikkeet ovat halutussa paikassa ja kaihdin on kiinnitetty niihin, on käyttöönotto helppo ja nopea. Seuraamalla mukana tulevia ohjeita, käyttöönotto sujuu muutamassa minuutissa. Ja kyllä, me jopa asensimme tehtaalla paristot puolestasi jotta pääset nauttimaan kaihtimestasi vieläkin nopeammin.

Kaihdin toimii tavallisilla alkali D-paristoilla. Kaihtimessa olevan erityisen tasapainotuksen ja jousituksen ansiosta paristojen käyttöikä on saatu hyvin pitkäksi, jopa 5 vuotta normaalikäytössä (n. 4 x pv). Itse paristot on sijoitettu kaihtimen runkoon siten, että niiden vaihto on helppoa eikä vaadi kaihtimen irroitusta.