QMotion on täysin uudenlainen ja ainutlaatuinen ikkunansuojausratkaisu kotiin. Langattomuus ja moottorointi ehkäisevät vaaratilanteita sekä tuovat näyttävyyttä ja lisämukavuutta asumiseen.

Lue lisää >

QMotion hyödyntää alan johtavaa teknologiaa sekä varjostusratkaisuja jotka tukevat julkisen ja kaupallisten rakennusten tarpeita. Ratkaisut tuovat automatisoinnillaan modernia mukavuutta sekä tarjoavat energiatehokkuutta näyttävällä tavalla.

Lue lisää >

Jatkuvasti kasvavalla kumppanuusverkostolla yhteensopivuus on viety äärimmäiselle tasolle. Valkokankaan automatisointi videoprojektorilla ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ja langatonta.

QMotion kankaat ovat peräisin Eurooppalaisilta toimittajilta joiden avulla voimme tarjota laajan valikoiman erilaisia värejä ja kuoseja. Kankaissa on myös otettu huomioon energiatehokkuus sekä erilaiset erityisvaatimukset kuten palosuojaus. Kankaat on myös mahdollista painattaa omavalintaisella kuvalla.

Katso värit valmistajan sivuilta: QMotion UK

Pitkään jatkunut kehitystyö on mahdollistanut ainutlaatuisen tekniikan, joka takaa lähes äänettömän toiminnan, pitkän toiminta-ajan ja langattomuuden, unohtamatta samalla tyylikkyyttä.