Motorline markiisit

Motorline Professional markiisit ovat niin laadultaan kuin ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Kaikki Motorline markiisit ovat moottorikäyttöisiä ja kauko-ohjattavia. Samalla kauko-ohjauksella voi myös ohjata kasettimarkiiseiden sisäänrakennettua led-valaistusta. Kasettimarkiiseiden täysin suljettu kotelorakenne suojaa kangasta sekä mekaniikkaa sään vaihteluilta ja sää-automatiikka huolehtii tarvittaessa markiisin avautumisesta ja sulkeutumisesta automaattisesti. Tässä vain muutama ainutlaatuinen ominaisuus jonka löydät Motorline -markiiseista.

Kuukauden tuote: C260V

C260V-mallin moottoroitu alaslaskettava etuverho tarjoaa suojaa niin katseilta kuin auringoltakin. Selektiivinen screen-materiaali estää auringon paahteen, mutta ei estä silti näkyvyyttä terassiltasi. Ohikulkijoiden katseet se kyllä kääntää säilyttäen kuitenkin yksityisyytesi. Etuverho toimii omalla moottorillaan ja langattomasti kauko-ohjattuna. Sään yltyessä automatiikka huolehtii koko paketin sulkeutumisesta. Laitteen molemmissa reunoissa olevalla led-valaistuksella valaiset koko terassisi helposti ja näyttävästi sekä tietenkin langattomasti kauko-ohjattuna. Ja tämä kaikki vakiona.

Lue lisää tuotteesta

C600V KASETTIMARKIISI

C600V on malliston lippulaivan isoveli suurille terasseille. Täysin suljettu, kahdella moottorilla varustettu kasettimarkiisi, jossa vakiona moottoroitu etuverho, sääautomatiikka sekä valaistus. Nämä ominaisuudet yhdistettynä kokonaan umpinaiseen kotelorakenteeseen antavat mukavuudelle, näyttävyydelle ja toimivuudelle aivan uuden merkityksen.

C600 KASETTIMARKIISI
markiisi

C600 on malliston lippulaiva suurille terasseille. Täysin suljettu, moottorilla varustettu kasettimarkiisi, jonka kokonaan umpinainen kotelorakenne antaa täyden suojan kankaalle ja markiisin sisäosille. Markiisin rakenne koostuu erittäin vahvoista jauhemaalatuista alumiinikomponenteista ja monipuoliset kiinnikkeet mahdollistavat markiisin helpon asennuksen useisiin erilaisiin kohteisiin. Nivelvarsissa on kaksoisvaijerointi joka vahvistaa jo ennestään tukevaa rakennetta.

C136 KASETTIMARKIISI
motorline markiisi

C136 on täysin suljettu moottorilla varustettu kasettimarkiisi, jonka kotelorakenne antaa täyden suojan kankaalle ja markiisin sisäosille. Markiisin rakenne koostuu vahvoista jauhemaalatuista alumiinikomponenteista ja monipuoliset kiinnikkeet mahdollistavat C136 -markiisin helpon asennuksen useisiin erilaisiin kohteisiin.

C260V KASETTIMARKIISI
markiisi

C260V on täysin suljettu moottorilla varustettu kasettimarkiisi, jonka kotelorakenne antaa täyden suojan kankaalle ja markiisin sisäosille. Nivelvarsissa on kaksoisvaijerointi joka vahvistaa jo ennestään tukevaa rakennetta. Alaslaskettavalla etuverholla suojaat terassin niin auringolta kuin ohikulkijoiden katseiltakin. Myös etuverho on moottoroitu.

M300 AVOMARKIISI
avomarkiisi

M300 on kustannustehokas markiisiratkaisu. Markiisin rakenne koostuu vahvoista jauhemaalatuista alumiinikomponenteista ja monipuoliset kiinnikkeet mahdollistavat markiisin helpon asennuksen useisiin erilaisiin kohteisiin. Nivelvarsissa on kaksoisvaijerointi joka vahvistaa jo ennestään tukevaa rakennetta.

PR160 AVOMARKIISI
avomarkiisi

PR160 -markiisi on sivuvarsilla varustettu ikkunamarkiisi. Sivuvarsien jousikuorma pitää kankaan tiukalla, jolloin ulkonäkö säilyy tyylikkäänä. Yksinkertainen ja taloudellinen ratkaisu ikkunoihin, oviaukkoihin, parvekkeelle tai näyteikkunoihin. Moottoroitu markiisi voidaan varustaa sade/tuuli/aurinko-automatiikalla, joka mahdollistaa hyvin monipuoliset käyttökohteet markiisille.

VR900 MARKIISIKATE
markiisikate

VR900 -markiisikatteella aurinkosuojaa jo katetulle terassille, valokatteiden tai muiden kiinteiden rakenteiden lisäksi. Kasettimalli, jonka kotelo suojaa kangasta kun markiisi suljetaan. Kaukosäädöllä toimiva automaattinen avaaminen ja sulkeminen. Runko valmistettu polttomaalatusta alumiinista. Sivuohjaimien jouset pitävät markiisikankaan kireällä. Kiinnitys mahdollista joko katteen ulko- tai sisäpuolelle.

PERGOLA

Moottoroitu pergola toimii viileänä levähdyspaikkana sekä tuo silmäniloa pihallesi.

LISÄVARUSTEET

Kysy lisää

Haluatko tietää lisää tai etsitkö lähintä jälleenmyyjää? Olipa mielessäsi ihan mitä vain, kysy meiltä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Seuraa meitä:

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error